Inbjudningskort till bröllop

Inbjudningskort till bröllop. Välj den mall på bröllopsinbjudan nedan som ni önskar och lägg sedan till er text och välj antal bröllopskort som ni önskar.

√  Personlig service    √  Gratis digitalt korrektur       Snabba leveranser

Mallar till Bröllopsinbjudningar - Bröllopskort

Bröllopsinbjudningar och bröllopskort som är unika!

Bröllopsinbjudningar till Bröllop –  bröllopskort med egen text. Från moderna till vintage design på bröllopskorten. Vi illustrerar dem själv eller så anlitar vi duktiga konstnärer och illustratörer. Som hjälper till att ta fram den design på mallarna till bröllopsinbjudan som vi önskar. Om ni inte är klara med all info till inbjudan så skicka gärna ut ett save the date kort. Då kan de som ni vill skall komma boka in bröllopsdatumet så länge. Save The Date kort skickas ut ca 6 månader innan.

Vår ambition är att få fram bröllopsinbjudningar som är unika och passar de flesta. Här hittar du allt från klassiska bröllopskort till moderna inbjudningskort till bröllop. Alla med unik design. Inbjudningskortet till bröllopet är starten på ett lyckat bröllop. Den sänder ut förväntan och längtan till att få vara med om Ert finaste ögonblick. Genom Kortgallerian.se får du ett inbjudningskort som är billigt med egen text och en design som passar Er. Vi skickar alltid ett korrektur på kortet med er text på så ni kan gå igenom det i lugn och ro innan ni säger ok och vi trycker korten. Korten trycks på ett tjock fint papper med en jämn och matt yta. Korten skickar vi till er ca 2-5 dagar .

Välj ut den mall som ni vill ha här nedan och tryck på den. Sedan lägger ni in den text som ni önskar på ert bröllopskort, ni trycker på den blå rutan inne på mallen för att börja lägga in egen text. När ni är klara med texten väljer ni antal inbjudningskort som ni önskar samt eventuellt storlek och om ni önskar våra fina bröllopskuvert till.