Inbjudningskort bröllop

√  Personlig service    √  Gratis digitalt korrektur       Snabba leveranser

Bröllopsinbjudningar - Bröllopskort

Välj den mall på bröllopsinbjudan nedan som ni önskar och lägg sedan till er text.

Bröllopsinbjudningar och bröllopskort som är unika!

Bröllopsinbjudningar till Bröllop –  bröllopskort med egen text. Från moderna till vintage design på bröllopskorten. Vi illustrerar dem själv eller så anlitar vi duktiga konstnärer och illustratörer för att ta fram den design på mallarna till bröllopsinbjudan som vi önskar. Om ni inte är klara med all info till inbjudan så skicka gärna ut ett save the date kort till de som ni vill skall komma så de kan boka in datumet så länge.

Vår ambition är att få fram bröllopsinbjudningar som är unika och passar de flesta. Här hittar du allt från klassiska bröllopskort till moderna inbjudningskort till bröllop, alla med unik design. Bröllopsinbjudan är starten på ett lyckat bröllop, den sänder ut förväntan och längtan till att få vara med om Ert finaste ögonblick. Genom Kortgallerian.se får du ett inbjudningskort som är billigt med egen text och en design som passar Er. Vi skickar alltid ett korrektur på kortet med er text på så ni kan gå igenom det i lugn och ro innan ni säger ok och vi trycker korten. Korten trycks på ett tjock fint papper med en jämn och matt yta. Korten skickar vi till er ca 1-3 dagar efter att ni godkänt korrekturet.

Välj ut den mall som ni vill ha här nedan och tryck på den. Där efter väljer ni antal och storlek. I kassan lägger ni till er text som ni vill ha på kortet.