Inbjudningskort Födelsedag

√  Inbjudningskort födelsedag  √  Personlig service    √  Gratis digitalt korrektur       Snabba leveranser

Här hittar ni kort till födelsedagar och mallar för vuxna och barn

Inbjudningskort som är unika till din födelsedag!

Vår ambition är att få fram inbjudningskort till födelsedagar som är unika och passar de flesta. Här hittar du allt från klassiska till moderna, för barn och vuxen till kalas eller fest, alla med unik design. Inbjudan är starten på en lyckad fest, den sänder ut förväntan och längtan. Genom Kortgallerian.se får du ett inbjudningskort som är billigt med egen text och en design som passar Er. Korten trycks på ett tjock fint papper med en jämn och matt yta. Korten skickar vi till er ca 2-5 dagar.

Välj ut den mall som ni vill ha här nedan och tryck på den. Där efter väljer ni antal och storlek. I kassan lägger ni till er text som ni vill ha på kortet.

Köp och leveransvillkor

Inbjudningskort till studenten

När det är dags att börja planera för din födelsedag är en av de viktigaste sakerna är att skicka ut inbjudningskort till dina vänner och familj. Inbjudningskorten är ett enkelt sätt att informera gästerna om datum, tid och plats för födelsedagsfesten, så att de kan boka in det i sin kalender. Viktigt är att vara tydlig med informationen så att gästerna vet exakt när och var festen äger rum. Så börja planera nu och skicka ut dina inbjudningskort i god tid så att alla kan förbereda sig för en fantastisk födelsedagsfest!