Save The Date kort till Bröllop

Save the date kort till bröllop brukar skickas ut ungefär sex månader innan. Syftet är att förbereda era gäster på vilket datum de ska reservera. Då kan gästerna boka in semesterresor såsom andra tillställningar på någon annan dag än just på er bröllopsdag. Korten trycks i Höllviken och vi skickar till hela Sverige.
Välj en mall på kortet som ni tycker om, skriv in den text online som ni vill ha på kortet. Ange sedan antal kort som ni önskar.

√  Personlig service           Snabba leveranser 

Vi designar våra Save the date kort själv eller så anlitar vi duktiga konstnärer och tecknare. Vår ambition är att få fram Save the date kort som är unika och passar de flesta. Här hittar du allt från klassiska kort till moderna, alla med unik design. Efter att ni skickat ut era kort kan ni välja någon av våra mallar till bröllopsinbjudan.

Välj ut den mall på kortet som ni vill ha här nedan och tryck på den. Där efter väljer ni antal och storlek. I kassan lägger ni till er text som ni vill ha på kortet. Glöm inte att beställa våra fina kuvert som passar fint till inbjudningskort till bröllop. Ni kan även använda dessa kort innan ni tex skickar ut inbjudningskort till dop eller inbjudningskort till konfirmation om ni inte vet all info.

 

När det är dags att skicka ut inbjudningskort till er stora dag, finner ni dem på sidan med våra bröllopsinbjudningar hos oss. Varje kort är skapat med omsorg för att fånga er unika kärleksberättelse. Vi erbjuder ett brett urval av designs, från klassiskt till trendigt, så att ni kan hitta det som passar er stil perfekt.